Ledig stilling - Vestfold fylkeskommune
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://twitter.com/vestfoldfylke https://www.facebook.com/vestfoldfylkeskommune http://plus.google.com
Dag G. Nordsveen
  • Foto: Dag G. Nordsveen
  • 21. mar. 2013
  • 12. des. 2016

Jobb i Vestfold fylkeskommune

Vil du være med å utvikle Vestfold sammen med 2.100 dyktige og engasjerte kollegaer?


Alle ledige stillinger og elektronisk søknadsskjema
(btvregion.no)

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema.

Hva tilbyr vi?
Vi kan tilby et utviklende arbeidsmiljø preget av spennende oppgaver, faglig dyktige kollegaer, konkurransedyktige arbeidsvilkår og gode pensjonsordninger. Vestfold fylkeskommune er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsgiver).

Hvem er vi?
Ansvar, oppgaver og organisering.

Slik går du fram som søker
Er du ansatt i Vestfold fylkeskommune – søker du  via «Min side» som du finner på Portalen eller klikk på «Glemt brukernavn/ passord» (øverst på siden der du søker på stillingen).

Har du tidligere vært ansatt eller søkt på ledig stilling i Vestfold fylkeskommune, klikk på «Glemt brukernavn /passord» (øverst på siden der du søker på stillingen).

Du kan logge inn via ID-porten (MinID, BankID, Buypass, Commfides). Ved første gangs pålogging, vil ansatte, tidligere ansatte/søkere gis mulighet for å knytte allerede registrerte personalia og CV til sin ID-port.  Dette gjøres ved å logge videre inn med brukernavn og passord. Dersom disse er glemt, benytt funksjonen «Glemt brukernavn/passord».

Spesielle dokumentasjonskrav
Ved tilsetting i skolene stilles det krav om politiattest, jfr. Opplæringsloven §10-9.
Helsepersonell må legge ved offentlig/godkjent autorisasjon etter §§ 48 og 49 i Lov om helsepersonell.

Mangfold og likestilling
Vestfold fylkeskommune oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.

Søkerlister
I henhold til offentleglova § 25 vil opplysninger om søkeren kunne bli offentliggjort, selv om søkeren har krysset av for ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste. Anmodning om unntatt offentlighet må begrunnes. Dersom ønsket ikke innvilges, får søker mulighet til å trekke seg fra prosessen.

Som søker til stilling, har du rett til å se utvidet søkerliste som er er unntatt offentlighet. Det er kun du som søker til stillingen som har rett til informasjonen i utvidet søkerliste.Tekniske problemer ved utfylling av søknadsskjema?

Henvend deg til følgende personer mellom kl 08.00-15.00 (15.mai -15.september) og kl 08.00-15.45 (16. september-14. mai):

Mona Fedje
Telefon 33 34 40 70
E-post: monaf(at)vfk.no     

Bente Grorud
Telefon 33 34 42 20
E-post: benteg(at)vfk.no

OBS: Ikke send søknader til disse kontaktpersonene. Dersom du ikke kan bruke det elektroniske søknadsskjemaet, skal søknaden sendes til adressaten som er oppført i stillingsannonsen.