Ledig stilling - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://twitter.com/vestfoldfylke https://www.facebook.com/vestfoldfylkeskommune http://plus.google.com
Dag G. Nordsveen
  • Foto: Dag G. Nordsveen
  • 21. mar. 2013
  • 10. apr. 2017

Jobb i Vestfold fylkeskommune

Vil du være med å utvikle Vestfold sammen med 2.200 dyktige og engasjerte kollegaer? Vi har ansvar for oppgaver innen bla videregående opplæring, kultur, folkehelse, tannhelse, kollektivtrafikk, fylkesveier, samfunnsutvikling og arealplanlegging.

 

Alle ledige stillinger og elektronisk søknadsskjema (btvregion.no)

- Ledig stilling som rektor ved Kompetansebyggeren (obs - forlenget søknadsfrist)

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema.

Hva tilbyr vi?
Vi kan tilby et utviklende arbeidsmiljø preget av spennende oppgaver, faglig dyktige kollegaer, konkurransedyktige arbeidsvilkår og gode pensjonsordninger. Vestfold fylkeskommune er også en IA-bedrift (inkluderende arbeidsgiver).

Hvem er vi?
Ansvar, oppgaver og organisering.

Slik søker du
Benytt elektronisk søknadsskjema som er knyttet opp mot den enkelte stilling. Du kan logge inn via ID-porten (MinID, BankID, Buypass, Commfides). Ved første gangs pålogging, kan ansatte, tidligere ansatte/søkere knytte allerede registrerte personalia og CV til sin ID-port.  Logg videre inn med brukernavn og passord, ved behov benytt funksjonen «Glemt brukernavn/passord».

Alternativ pålogging:
Er du ansatt i Vestfold fylkeskommune – kan du søke via «Min side» (lenke på Portalen) eller klikk på «Glemt brukernavn/ passord» (øverst til høyre på siden der du søker stillingen).

Har du tidligere vært ansatt eller søkt på ledig stilling i Vestfold fylkeskommune, klikk på «Glemt brukernavn /passord» (øverst til høyre på siden der du søker stillingen).

Spesielle dokumentasjonskrav
Ved tilsetting i skolene stilles det krav om politiattest, jfr. Opplæringsloven §10-9.
Helsepersonell må legge ved offentlig/godkjent autorisasjon etter §§ 48 og 49 i Lov om helsepersonell.

Mangfold og likestilling
Vestfold fylkeskommune oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.

Søkerlister
I henhold til offentleglova § 25 vil opplysninger om søkeren kunne bli offentliggjort, selv om søkeren har krysset av for ikke å bli ført opp på offentlig søkerliste. Anmodning om unntatt offentlighet må begrunnes. Dersom ønsket ikke innvilges, får søker mulighet til å trekke seg fra prosessen.

Som søker til stilling, har du rett til å se utvidet søkerliste som er er unntatt offentlighet. Det er kun du som søker til stillingen som har rett til informasjonen i utvidet søkerliste.Spørsmål om utfylling av søknadsskjema?

Kontaktpersoner:

Mona Fedje
Telefon 33 34 40 70
E-post: monaf(at)vfk.no     

Bente Grorud
Telefon 33 34 42 20
E-post: benteg(at)vfk.no

Kl 08.00-15.00 (15.mai -15.september) og kl 08.00-15.45 (16. september-14. mai):

OBS: Ikke send søknader til disse kontaktpersonene. Dersom du ikke kan bruke det elektroniske søknadsskjemaet, skal søknaden sendes til adressaten som er oppført i stillingsannonsen.