Greveskogen videregående skole - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
Gode opplevelser og kunnskap for livet
 • Ulike topptilbud

  På Greveskogen har vi to tilbud til deg som er interessert i ekstra fordypning i enten samfunnsfag eller realfag. Tilbudene har egne søkekoder for skoleåret 2017/18.

  Les mer
 • Grevefestivalen

  Hver vår arrangerer våre musikk- og dramaelever Grevefestivalen. Over en uke spilles ulike forestillinger innen forskjellige sjangre, for å vise fram mangfoldet innen estetiske fag. Festivalen er åpen for publikum.

  Les mer
 • Restaurant Grevinnen

  På Greveskogen har vi vår egen restaurant, Grevinnen. Den blir drevet av våre elever som går på utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag. Åpningsdagene er torsdag og fredag kl. 11 -13.30. Åpningsdag er 14.september. Velkommen!

  Les mer
 • Generell studiekompetanse

  Det er flere veier til generell studiekompetanse. På Greveskogen kan du velge mellom utdanningsprogrammene musikk, dans og drama eller studiespesialisering innen realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi.

  Les mer
 • Gode resultater

  På Greveskogen vgs jobber vi systematisk med skolemiljø og frafall. Det gir resultater både sosialt og på eksamen.

  Les mer
 • Innføringstilbud

  Vi har et eget innføringstilbud til minoritetsspråklige elever med kort botid. Målet er at eleven skal lære seg godt norsk og bli kjent med det norske samfunnet.

  Les mer
 • Mange spennende programfag

  På Greveskogen kan du velge mellom fire ulike utdanningsprogrammer. Vi tilbyr også programfag fra andre programområder, som feks friluftsliv, breddeidrett og visuelle kunstfag.

  Les mer
 • AHT på Greveskogen

  Vi tilbyr tilrettelagt opplæring - arbeids- og hverdagslivstrening - for elever med generelle lærevansker. Opplæringen skal bidra til å selvstendiggjøre elevene for et liv i arbeid, bolig og samfunn.

  Les mer
 • Mange prosjekter på RM

  Elevene på Restaurant- og matfag er engasjert i mange aktiviteter. De laget nylig mat til åpningen av nye Færder vidergående skole. De tar gjerne oppdrag om du trenger noen som kan bistå med mat og servering.

  Les mer
 • Grevemakeriet

  Elevene på AHT har sin egen elevbedrift på Greveskogen. GreveMakeriet både produserer og selger sine egne produkter som omfatter alt fra vafler til porselen og stearinlys.

  Les mer

Aktuelt

Flere saker

Åpen skole 23.januar

Torsdag 23.januar kl. 18.00 inviterer vi til åpen skole for foresatte til 10.klasse.

Les mer

Foreldremøter i uke 5

Tirsdag 30., onsdag 31.januar og torsdag 1.februar er det foreldremøter for våre Vg1-elever.

Les mer

Aksjon Colombia

Greveskogen vgs samler hvert år inn penger til barnehjemmet Luz – y – vida i Colombia. Dette er vår skoles «operasjons dagsverk»

Les mer

Facebook